TASTY DOG med kylling

TASTY Dog Chicken er vores basis hundefoder (standard-foder) til den prisbevidste hundeejer.
Din hund vil elske TASTY DOG med kylling. Simpelthen fordi det smager virkelig godt.

TASTY Hund er standard hundemad til alle hunderacer i alle størrelser, aldre og aktivitetsniveauer.
Foderet indeholder alt den næring, vitaminer og mineraler som de tre internationale standarder, FEDIAF, AAFCO og NRC, anbefaler for din hund, så du er sikker på at den får alt hvad den har brug for.

TASTY Hund er et fuldfoder, som dækker alle din hunds ernæringsmæssige behov. Foderet indeholder animalsk proteiner fra fjerkræ, kylling og lam, samt fedtstoffer fra svin. Vi har desuden tilsat fuldkornshvede og klid, så tarmsystemet har fibre at arbejde med. En enkel og god sammensætning. Chelaterede sporstoffer sikrer optimal optagelighed.

Ingredienserne har et naturligt indhold af Omega 6-fedtsyrer, som medvirker til en sund og blank pels.

Du kan bruge TASTY Dog uanset om du har en stor eller lille hund. Små hunde elsker noget at tygge i, og foderets sprødhed gør at de kan tygge foderet uden problemer.
Foderet er velsmagende og overfladen har fået et tyndt lag kyllingefond, så hundens nysgerrighed og appetit bliver vækket med det samme.
Pillen har en rund form, og knaser når hunden tygger den sprøde pille. Det hjælper med mundhygiejnen.

Uanset om din hund er ung, aktiv eller gammel, kan du benytte TASTY Dog. Vores fodervejledninger er altid vejledende, og vi anbefaler at du justerer i forhold til hundens huld. Ingen kender din hund, lige så godt som du gør. Tilpas mængden af foder til din hunds kaloriebehov. Behovet varierer afhængig af jeres aktiviteter.

Ingredienser:

Hvede, forarbejdet animalske protein (fjerkræ 20%, heraf mindst 4% kylling, lam 4%),
hvedeklid, svinefedt,  mineraler. 

Alt vores hundemad er baseret på de nyeste forskningsresultater inden for kæledyrsernæring og på internationale standarder for indholdet af næringsstoffer (FEDIAF, AAFCO og NRC), og bliver produceret i Danmark.

Vores hundemad indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer, kun gode, sunde råvarer.

SPOT Tasty Dog Kibbles 400x400

Derfor er TASTY DOG gavnligt for din hund

Muskler: Protein, mineraler, natrium og jern.

Pels og hud: Fedt, vitamin A, vitamin B1, biotin, jern, Omega 3 og 6.

Nerver: Magnesium, vitamin B2 og niacin.

Tænder og knogler: Mineraler, kalcium, fosfor, magnesium, vitamin D3, vitamin B1.

Lever: Vitamin B12 og cholin chlorid.

Syn: Vitamin A

Hvor køber jeg TASTY DOG?

Du finder TASTY DOG hos udvalgte forhandlere rundt om i Danmark og på nettet.

Du kan også købe det direkte i Aller Dyremad’s egen webshop hvor fri fragt er inkluderet i prisen.

TASTY DOG pose
TASTY DOG findes i 15 kg poser

Stregkode: 5710535601553

Har du lyst til at forhandle vores produkter og blive en del af Aller Dyremad-familien, så kontakt os nu og kom igang med det samme.

Vi har leveret kvalitetsfoder til danske dyr siden 1921, og historien om Aller mølle starter allerede tilbage i vikingetiden.

Vi har samlet information til vores kunder, som er værd at vide omkring bl.a. foder, fodring og kød under afsnittet “Værd at vide”

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400