Super premium kornfrit foder

NY FORBEDRET OPSKRIFT!
ALL DOGS Grain-free er et dansk produceret, super premium fuldfoder uden korn til voksne hunde i alle aldre, størrelser og racer
ALL Grain-free icon square
ALL vitamins
ALL omega
Your dog will love it_green

Til alle hunderacer i alle størrelser, aldre og aktivitetsniveauer.

Kylling, ærter og kartofler er vores tre hovedingredienser i det ny forbedrede kornfri ALL DOGS Grain-free, som er er super premium hundemad.

ALL DOGS Grain-free hjælper med fordøjelsen. Fibre fra roe virker især ved at stimulere tarmens bevægelse og dermed også fordøjelsen.
Roe giver også fylde og kan have en mættende effekt. Chelaterede sporstoffer
sikrer optimal optagelighed.

Fiskeolie er en vigtig kilde til essentielle omega-3 fedtsyrer, som er vigtig for tarm, led, hud og pels.
Lecitin er en del af alle cellemembraner og gavner især ved at understøtte hudens funktion og bidrage til en skinnende pels.

ALL DOGS Grain-free indeholder de essentielle aminosyrer L-carnitin og taurin
som er vigtige aminosyrer for hjertemuskulaturen. L-carnitin er desuden vigtig for fedtforbrændingen i kroppen. Taurin har en antioxidativ effekt og er vigtig for hjertemuskulaturen.

ALL DOGS Grain-free er et ideelt fuldfoder på grund af dets indhold af vigtige vitaminer og mineraler. Du kan bruge ALL DOGS Grain-free uanset om du har en stor eller lille hund. Foderet er velsmagende og overfladen har fået et tyndt lag kyllingefond, så hundens nysgerrighed og appetit bliver vækket med det samme. er super premium hundemad.

Uanset om din hund er ung, aktiv eller gammel, kan du benytte ALL DOGS Grain-free. Vores fodervejledninger er altid vejledende, og vi anbefaler at du justerer i forhold til hundens huld. Ingen kender din hund lige så godt som du gør. Tilpas mængden af foder til din hunds kaloriebehov. Behovet varierer afhængig af jeres aktiviteter.

Ingredienser:

Tørret kylling (22%), ærter, kartoffelstivelse, hel kartoffel, kyllingefedt, ærtestivelse, roefibre (tørrede fibre), svinefedt, fjerkræ protein, kyllinge-boullion, fiskeolie, tørrede helæg, mineraler, fructo-oligosakkarider, lecithin

Alt vores hundemad er baseret på de nyeste forskningsresultater inden for kæledyrsernæring og på internationale standarder for indholdet af næringsstoffer (FEDIAF, NRC og AAFCO), og bliver produceret i Danmark. 

Vores foder indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer, kun gode, sunde råvarer.

ALLDogsGrain-freeKibblesNov2023

Derfor er ALL DOGS Grain-free gavnligt for din hund

Muskler: Protein, mineraler, natrium og jern.

Pels og hud: Fedt, vitamin A, vitamin B1, biotin, Omega 3 og 6.

Nerver: Magnesium, vitamin B2 og niacin.

Tænder og knogler: Mineraler, kalcium, fosfor, magnesium, vitamin D3, vitamin B1.

Lever: Vitamin B12 og cholin chlorid.

Syn: Vitamin A og taurin

Hvor køber jeg ALL DOGS Grain-free?

Du finder ALL DOGS grain-free hos vores forhandlere rundt om i Danmark og på nettet.

Du kan også købe det direkte i Aller Dyremad’s egen webshop hvor fri fragt er inkluderet i prisen.

ALL DOGS Grain-free findes i 9 kg

Stregkode: 5710535644444

Har du lyst til at forhandle vores produkter og blive en del af Aller Dyremad-familien, så kontakt os nu og kom igang med det samme.

Vi har leveret kvalitetsfoder til danske dyr siden 1921, og historien om Aller mølle starter allerede tilbage i vikingetiden.

Vi har samlet information til vores kunder, som er værd at vide omkring bl.a. foder, fodring og kød under afsnittet “Værd at vide”

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400