Premium foder

ALL Grain-free er en premium fuldfoderblanding til hunderacer af alle størrelser, aldre og aktivitetsniveauer.

Vi har erstattet korn med ærter og kartofler for at give dig muligheden for at vælge et foder der passer netop til dine og dit kæledyrs behov og præferencer.  Du får meget kornfri foder for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 Det smager godt og styrker dit kæledyrs lyst til mad.

Når du vælger ALL Grain-free til dit kæledyr, kan du være sikker på, at det får dækket alle sine ernæringsmæssige behov i ét foder. Kun det bedste er godt nok til dit kæledyr. Det ved vi godt. Derfor kan du være sikker på, at hver ingrediens i ALL Grain-free er omhyggeligt udvalgt på grundlag af dens ernæringsmæssige gavn for din kæledyr. Vores standarder er meget høje, og vores ernæringseksperter og kvalitetsmedarbejdere arbejder tæt sammen for at sikre, at vores produkt er det bedst mulige produkt

ALL_Family_Aug 2021 - webside ALL tilpasset

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400