Premium foder

ALL Cats er et dansk produceret, premium fuldfoder til voksne katte i alle aldre, størrelser og racer.
ALL vitamins
ALL omega
ALL dental
ALL taurine
Your cat will love it_green

ALL CATS er dansk premium kattemad til alle katteracer i alle størrelser, aldre og aktivitetsniveauer. 

ALL CATS indeholder ud over fire forskellige slags animalsk protein: Svin, kylling, fjerkræ og fisk, også fedtstof fra kylling. Vi har desuden tilsat fuldkornshvede og roefibre, så tarmsystemet har fibre at arbejde med.

ALL CATS er et ideelt fuldfoder og indeholder vigtige vitaminer og mineraler.

Roe giver fylde og kan have en mættende effekt. Chelaterede sporstoffer
sikrer optimal optagelighed. Ingredienserne har et naturligt indhold af Omega 3- og 6-fedtsyrer, som medvirker til en sund og blank pels.

ALL CATS indeholder den essentielle aminosyre taurin, som hjælper med at forebygge øjensygdomme og at styrke kattens hjertemuskulatur og immunsystem.

ALL CATS har en god smag, som tiltaler katten. Katten vil elske de sprøde piller, som kommer i to former: hjerte og kurvede kvadrat. De forskellige former gør tyggeoplevelsen spændende, og tyggeprocessen hjælper med mundhygiejnen.

Foderet er velsmagende og overfladen har fået et tyndt lag kyllingefond, så kattens nysgerrighed og appetit bliver vækket med det samme.

Uanset om din kat er inde- eller udekat, ung eller gammel, jæger eller sofarytter, kan du benytte ALL CATS. Vores fodervejledninger er altid vejledende, og vi anbefaler at du justerer i forhold til kattens huld. Ingen kender din kat, lige så godt som du gør. Tilpas mængden af foder til din kats kaloriebehov. 

Ingredienser:

Fuldkornshvede, forarbejdet animalsk protein (fjerkræ 22,5%, heraf kylling 11,5%, samt svin 11%), animalsk fedtstof (kylling), roefibre (tørrede fibre), fiskemel, mineraler. Tilsat taurin.

ALL CATS fremstilles af kvalitetsingredienser baseret på de nyeste forskningsresultater inden for kæledyrsernæring og på internationale standarder for indholdet af næringsstoffer (FEDIAF, AAFCO og NRC), og bliver produceret i Danmark.

Vores foder indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer, kun gode, sunde råvarer.

ALL CATS kibbles 400x400.jpg

Derfor er ALL Cats gavnligt for din kat

Muskler: Protein, mineraler, natrium og jern.

Pels og hud: Fedt, vitamin A, vitamin B1, biotin, jern, Omega 3 og 6.

Nerver: Magnesium, vitamin B2 og niacin.

Tænder og knogler: Mineraler, kalcium, fosfor, magnesium, vitamin D3, vitamin B1.

Lever: Vitamin B12 og cholin chlorid.

Syn: Vitamin A og taurin

Hvor køber jeg ALL CATS?

Du finder ALL CATS hos vores forhandlere rundt om i Danmark og på nettet.

Du kan også købe det direkte i Aller Dyremad’s egen webshop hvor fri fragt er inkluderet i prisen.

ALL CATS Dummies
ALL CATS findes i 3 kg & 15 kg

Stregkode: 5710535780012 / 5710535780050

Du kan købe Aller Dyremads produkter i butikkerne samt i vores webshop. Vores priser er inklusiv fri fragt til pakkeshop.

Vi har leveret kvalitetsfoder til danske dyr siden 1921, og historien om Aller mølle starter allerede tilbage i vikingetiden.

Vi har samlet information til vores kunder, som er værd at vide omkring bl.a. foder, fodring og kød under afsnittet “Værd at vide”

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400