Premium foder

ALL PUPPIES er et dansk produceret, premium fuldfoder til hvalpe af alle racer.
ALL growth
ALL vitamins
ALL omega
ALL dental
Your dog will love it_green

Knasende og nærende premium hvalpefoder til alle hunderacer i alle størrelser og aktivitetsniveauer fra 3 ugers alderen. Med kylling og fisk i en fin lille form, som alle hundestørrelser kan tygge.

 

ALL PUPPIES er et ideelt hvalpefuldfoder. Protein- og fedtniveauet sammen med det optimale vitamin- og mineralniveau giver en alsidig ernæring og sikrer dermed, at hvalpen får en ideel start i livet og en stabil vækst.

 

Foderet indeholder ud over tre forskellige slags animalsk protein: Svin, kylling og fisk, også fedtstof fra kylling og koldpresset lakseolie. Fiskeolie er en vigtig kilde til essentielle omega-3 fedtsyrer, som er vigtige for tarm, led, hud og pels.

 

Vi har desuden tilsat klid, fuldkornshvede og –majs, så tarmsystemet har fibre at arbejde med. Chelaterede sporstoffer sikrer optimal optagelighed.

Ingredienserne har et naturligt indhold af Omega 3- og 6-fedtsyrer, som medvirker til en sund og blank pels.

Foderet er velsmagende og overfladen har fået et tyndt lag kyllingefond, så hvalpens nysgerrighed og appetit bliver vækket med det samme.

Sprødheden får hvalpen til at tygge foderet og sikrer dermed en god mundhygiejne.

Ingredienser:

Fuldkornshvede, forarbejdet animalsk protein (svin 22%, kylling 7%, fjerkræ 5%), animalsk fedtstof (kylling), hvedeklid, fuldkornsmajs, lakseolie (koldpresset), mineraler, fiskemel.

Alt vores hundemad er baseret på de nyeste forskningsresultater inden for kæledyrsernæring og på internationale standarder for indholdet af næringsstoffer (FEDIAF, AAFCO og NRC), og bliver produceret i Danmark.

Vores foder indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer, kun gode, sunde råvarer.

ALL Puppies kibbles 400x400

Derfor er ALL PUPPIES gavnligt for din hund

Muskler: Protein, mineraler, natrium og jern.

Pels og hud: Fedt, vitamin A, vitamin B1, biotin, jern, Omega 3 og 6.

Nerver: Magnesium, vitamin B2 og niacin.

Tænder og knogler: Mineraler, kalcium, fosfor, magnesium, vitamin D3, vitamin B1.

Lever: Vitamin B12 og cholin chlorid.

Syn: Vitamin A og taurin

Hvor køber jeg ALL PUPPIES?

Du finder ALL PUPPIES hos vores forhandlere rundt om i Danmark og på nettet.

Du kan også købe det direkte i Aller Dyremad’s egen webshop hvor fri fragt er inkluderet i prisen.

ALL PUPPIES pose
ALL PUPPIES findes i 3 kg poser

Stregkode: 5710535680527

Har du lyst til at forhandle vores produkter og blive en del af Aller Dyremad-familien, så kontakt os nu og kom igang med det samme.

Vi har leveret kvalitetsfoder til danske dyr siden 1921, og historien om Aller mølle starter allerede tilbage i vikingetiden.

Vi har samlet information til vores kunder, som er værd at vide omkring bl.a. foder, fodring og kød under afsnittet “Værd at vide”

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400