TASTY CAT med kylling

TASTY Cat Chicken er vores basis kattefoder (standard-foder) til den prisbevidste katteejer.
Din kat vil elske TASTY CAT med kylling. Simpelthen fordi det smager virkelig godt.

TASTY Cat er standard kattemad til alle katteracer i alle størrelser, aldre og aktivitetsniveauer.

Foderet indeholder alt den næring, vitaminer og mineraler som de tre internationale standarder, FEDIAF, AAFCO og NRC, anbefaler for din kat, så du er sikker på at den får alt hvad den har brug for.

 

TASTY Cat er et fuldfoder, som dækker alle din kats ernæringsmæssige behov. Foderet indeholder animalsk proteiner fra fjerkræ og kylling, samt fedtstoffer fra svin. Vi har desuden tilsat fuldkornshvede og klid, så tarmsystemet har fibre at arbejde med. En enkel og god sammensætning. Chelaterede sporstoffer sikrer optimal optagelighed.

 

Foderet er velsmagende og overfladen har fået et tyndt lag kyllingefond, så kattens nysgerrighed og appetit bliver vækket med det samme.

 

Katten vil elske de sprøde piller, som kommer i to former: trekant og elipseform. De forskellige former gør tyggeoplevelsen spændende, og tyggeprocessen hjælper med mundhygiejnen.

 

Ingredienserne har et naturligt indhold af Omega 6-fedtsyrer, som medvirker til en sund og blank pels, og der er tilsat aminosyren Taurin, der er med til at sikre opbygning af kattens nethinde og vedligeholde kattens syn.

 

TASTY Cat er tilsat taurin, der hjælper med at vedligeholde kattens syn. Samtidig hjælper taurin med at styrke hjertemuskulaturen og immunforsvaret.

 

Uanset om din kat er inde- eller udekat, ung eller gammel, jæger eller sofarytter, kan du benytte TASTY Cat Chicken. Vores fodervejledninger er altid vejledende, og vi anbefaler at du justerer i forhold til kattens huld. Ingen kender din kat, lige så godt som du gør. Tilpas mængden af foder til din kats kaloriebehov.

Ingredienser:

Hvede, Forarbejdet animalsk protein (fjerkræ 31,5%, heraf kylling 14%), hvedeklid, svinefedt, mineraler 

Alt vores kattemad er baseret på de nyeste forskningsresultater inden for kæledyrsernæring og på internationale standarder for indholdet af næringsstoffer (FEDIAF, AAFCO og NRC), og bliver produceret i Danmark.

Vores foder indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer, kun gode, sunde råvarer.

SPOT Tasty cat Kibbles 400x400

Derfor er TASTY CAT gavnligt for din kat

Muskler: Protein, mineraler, natrium og jern.

Pels og hud: Fedt, vitamin A, vitamin B1, biotin, jern, Omega 3 og 6.

Nerver: Magnesium, vitamin B2 og niacin.

Tænder og knogler: Mineraler, kalcium, fosfor, magnesium, vitamin D3, vitamin B1.

Lever: Vitamin B12 og cholin chlorid.

Syn: Vitamin A

Hvor køber jeg TASTY CAT?

Du finder TASTY CAT hos udvalgte forhandlere rundt om i Danmark og på nettet.

Du kan også købe det direkte i Aller Dyremad’s egen webshop hvor fri fragt er inkluderet i prisen.

TASTY Cat pose
TASTY CAT findes i 10 kg poser

Stregkode: 5710535701031

Har du lyst til at forhandle vores produkter og blive en del af Aller Dyremad-familien, så kontakt os nu og kom igang med det samme.

Vi har leveret kvalitetsfoder til danske dyr siden 1921, og historien om Aller mølle starter allerede tilbage i vikingetiden.

Vi har samlet information til vores kunder, som er værd at vide omkring bl.a. foder, fodring og kød under afsnittet “Værd at vide”

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400