Vores værdier

Vores værdier er klare: Kvalitet, værdiskabende partnerskaber og dedikeret kundeservice.

Hvis du overvejer at forhandle katte- eller hundemad, hører vi gerne fra dig.

Vi sælger kun kvalitetsfoder, som vi kan stå inde for og som vi selv vil fodre med. Du kan altid være tryg ved at forhandle vores produkter.  

Vores foder er lavet Danmark, og følger FEDIAF (European Pet Food Industry Federation) standarderne. Vi vil være sikre på at kæledyrene får den ernæring, som er godt for dem. 

Vi har udviklet forskellige mærker til forskellige forbrugere, og vi hjælper dig gerne med at finde de produkter og posestørrelser, som passer til dit segment. 

 

Hvem kan blive forhandlere?

Vi søger dedikerede forhandler, som enten allerede forhandler katte- eller hundemad eller overvejer at gøre det i en fysisk butik eller via netsalg.  For at blive forhandler af vores produkter, skal din butik, fysisk eller digital, være tilgængelig for almindelige privatkunder.

Du har interesse i at yde en god service, hjælpe kunderne med at vælge det rigtige foder og kan stå inde for dine varer.

Er du opdrætter, handelsforening eller selv har behov for større mængder foder, uden at have butik, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Hvordan skiller Aller Dyremad sig ud fra andre mærker?

Vi producerer foder som dækker dyrenes behov, uanset om det er specielle, store eller små racer og uanset alder.
Vi har 40 års erfaring med kæledyrsfoder og har set markedet udvikle specialprodukt på specialprodukt, så forhandlerne bliver tvunget til at indkøbe mange varianter i et mærke, ofte med betydelige afskrivninger til følge. 

Vi tilbyder fire mærker af hunde- og kattemad; De tre Premium mærker ALL DOGS & CATS, ALL DOGS Grain-free og AKTIV hunde- og kattefoder, samt økonomi-mærket TASTY Petfood. Hvert mærke tilbyder hver især noget forskelligt til kunderne.

Vi hjælper dig med at finde det eller de mærker, som passer til dit kundesegment så du kun har de varer på hylden som passer til kunderne.  

Danske produkter - Dansk kundeservice

Aller Dyremad er en gammel dansk virksomhed ejet og drevet af Bylling-familien i snart 100 år.

Navnet “Aller Dyremad” stammer fra den lille landsby, Aller, nær Christiansfeld i Sønderjylland. Navnet baserer sig på den gamle mølletradition med at navngive møllen efter dens beliggenhed. Navnet minder os om, hvor stolte vi er af vores rødder.

Vi producerer stadigvæk vores foder i Danmark og er stolte af det foder, som vi producerer. Den høje danske fødevarestandard sikrer nemlig også kæledyrenes foder og der føres tilsyn i produktionen af de danske fødevaremyndigheder.

Når du eller dine kunder kontakter os, bliver I altid mødt af en venlig medarbejder, som er klar til at hjælpe. Ud over dansk taler vi naturligvis også engelsk, hvis der skulle være behov for det.

Slider - Aller vandmolle - 800x581

Gratis prøveposer til kunderne - nye kunder til dig

Vi tilbyder vores forhandlere gratis prøveposer til at uddele til kunderne. Du bestiller dem blot med dine ordrer.

Kæledyrsejere er ofte tilbageholdende med at købe en pose foder i fuld størrelse, da de er i tvivl om deres hund eller kat kan lide det. Ved at tilbyde kæledyret en smagsprøve først, fjerne man tvivlen og fremmer købelysten.

Når du giver en prøvepose til en kunde, som ikke selv har et kæledyr, giver kunden gerne posen videre til venner, familie eller en nabo, der har et kæledyr. Det trækker efterfølgende nye kunder ind i jeres butik.

Kunderne sætter pris på at modtage noget gratis og værdsætter en prøvepose mere end eksempelvis en brochure, der ofte ender i skraldespanden. 

Professionelle billeder til dine materialer

Vi ved, at produkterne kan være meget vanskelige at fotografere, og det er næsten umuligt at tage et højkvalitetsfoto af en metalliseret eller blank pose. Derfor har vi fået fremstillet specielle 3D-mockups, der kan bruges til præsentation af produkter i høj kvalitet og med mærkegenkendelse.

Du kan benytte 3D-mockups af vores produkter enkeltvis og i produktlinjer til bl.a. din webshop og tilbudsavis, så det fremstår skarpt og professionelt. 

Skriv til os på ordre@aller-dyremad.dk og fortæl os hvilke produkter du ønsker 3D-mockup af.

Bliv forhandler nu

Kontakt os med det samme og lad os snakke om dit segment og hvad dine behov er.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter og komme godt i gang med at forhandle Aller Dyremad.

Ring til os på tlf.nr.: 76 20 16 50 eller skriv til os på ordre@aller-dyremad.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hundogkat slider

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400