Valuta for pengene + en sund kost

TASTY Petfood er hunde- og kattemad af dansk kvalitet. Omhyggeligt udviklet til katte og hunde af alle racer, størrelser, aldre og aktivitetsniveauer – og til en fornuftig pris.

TASTY Petfood er hunde- og kattemad, der er omhyggeligt udviklet, og hvor prisen ligger på et niveau, som passer til budgettet hos alle dyreelskere, der ønsker at give deres kæledyr et sundt, lykkeligt og langt liv. TASTY Petfood gør det muligt for dig at give dit kæledyr en sund kost til en lav pris.

Serien er baseret på den nyeste forskning inden for kæledyrsernæring samt på de internationale standarder omhandlende indhold af næringsstoffer (FEDIAF – Sammenslutningen af europæiske pet food producenter).

Hvis du serverer et nærende måltid for dit kæledyr med f.eks. TASTY kylling, vil din hund eller kat elske det. Simpelthen fordi det smager godt. Vores kunder foretrækker TASTY Petfood, fordi det er pengene værd, og det tilfredsstiller dit kæledyrs basale behov for næringsstoffer, mineraler og vitaminer.

TASTY-familien

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400