Premium foder

ALL DOGS & CATS er en premium fuldfoderblanding til hunde, katte og hvalpe af alle racer, størrelser, aldre og aktivitetsniveauer.

Produkterne smager godt og styrker dit kæledyrs lyst til mad. Du får valuta for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når du vælger ALL DOGS & CATS til dit kæledyr, kan du være sikker på, at det får dækket alle sine ernæringsmæssige behov i ét foder, uanset om du vælger ALL eller ALL Grain-free.

Kun det bedste er godt nok til dit kæledyr. Det ved vi godt. Derfor kan du være sikker på, at hver ingrediens i ALL DOGS  & CATS er omhyggeligt udvalgt på grundlag af dens ernæringsmæssige gavn for din kæledyr. Vores standarder er meget høje, og vores kvalitetsmedarbejdere og ernæringseksperter arbejder tæt sammen for at sikre, at vores produkt er det bedst mulige produkt.

ALL_Family_Aug 2021 - webside ALL tilpasset

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400