Premium foder

AKTIV Hund er er baseret på protein og fedt fra fjerkræ og fisk, samt et afbalanceret forhold imellem de enkelte kulhydrater og fiberkilder.

AKTIV Hund er dansk premium hundemad til alle hunderacer i alle størrelser, aldre og aktivitetsniveauer.

 

AKTIV Hund er baseret på protein og fedt fra fjerkræ og fisk samt et afbalanceret forhold mellem kulhydrater, fiberkilder, mineraler og vitaminer. AKTIV Hund indeholder en optimal fodersammensætning og energiforsyning, som hjælper til at vedligeholde en ideel kropsvægt.

 

AKTIV Hund indeholder byg, som er en kornsort med et meget lavt glykæmisk indeks. Dette gør at blodsukkeret stiger langsommere, således at blodsukkeret er lettere at styre og samtidig giver en længere mæthedsfølelse og et stabilt energiniveau hele dagen.

AKTIV Hund hjælper med fordøjelsen. Fibre fra roe virker især ved at stimulere tarmens bevægelse og dermed også fordøjelsen. Roe giver også fylde og kan have en mættende effekt. Chelaterede sporstoff er sikrer optimal optagelighed.

 

AKTIV Hund er et ideelt fuldfoder og indeholder vigtige vitaminer og mineraler. Det afbalancerede indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer hjælper med at sikre en blank pels.

AKTIV Ikon - Dansk foder
DANSK FODER​
AKTIV Ikon - Fisk & Fjerkræ
FISK & FJERKRÆ
AKTIV Ikon - Letfordøjeligt
LETFORDØJELIGT
AKTIV Ikon - Omega 3+6
OMEGA 3+6
AKTIV Ikon - God Energifordeling grå
GOD ENERGIFORDELING

Ingredienser:

Forarbejdet animalsk protein (fjerkræ 22%, heraf kylling 19%), fuldkornhvede, fuldkornsmajs, fuldkornsbyg, animalsk fedtstof (kylling), laksemel, roesnitter (tørrede fibre), mineraler, lakseolie (koldpresset), raps olie.

Alt vores hundemad er baseret på de nyeste forskningsresultater inden for kæledyrsernæring og på internationale standarder for indholdet af næringsstoffer (FEDIAF, AAFCO og NRC), og bliver produceret i Danmark.

Vores foder indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer, kun gode, sunde råvarer

AKTIV hund kibbles 400x400.jpg

Derfor er AKTIV hund gavnligt for din hund

Muskler: Protein, mineraler, natrium og jern.

Pels og hud: Fedt, vitamin A, vitamin B1, biotin, jern, Omega 3 og 6.

Nerver: Vitamin B2 og niacin.

Tænder og knogler: Mineraler, kalcium, fosfor, magnesium, vitamin D3, vitamin B1.

Lever: Vitamin B12 og cholin chlorid.

Syn: Vitamin A og taurin

Hvor køber jeg AKTIV Hund?

Du finder AKTIV Hund hos vores forhandlere rundt om i Danmark og på nettet.

Du kan også købe det direkte i Aller Dyremad’s egen webshop hvor fri fragt er inkluderet i prisen.

AKTIV hund pose
AKTIV Hund findes i 15 kg

Stregkode: 5710535600259

Har du lyst til at forhandle vores produkter og blive en del af Aller Dyremad-familien, så kontakt os nu og kom igang med det samme.

Vi har leveret kvalitetsfoder til danske dyr siden 1921, og historien om Aller mølle starter allerede tilbage i vikingetiden.

Vi har samlet information til vores kunder, som er værd at vide omkring bl.a. foder, fodring og kød under afsnittet “Værd at vide”

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400