Premium foder

ALL DOGS er et dansk produceret, premium fuldfoder til voksne hunde i alle aldre, størrelser og racer.
ALL vitamins
ALL omega
ALL dental
ALL Danish Quality
Your dog will love it_green

ALL DOGS er dansk premium hundemad til alle hunderacer i alle størrelser, aldre og aktivitetsniveauer. 
Foderet indeholder ud over tre forskellige slags animalsk protein: Svin, kylling og fisk, også fedtstof fra kylling. Vi har desuden tilsat fuldkornshvede og klid, så tarmsystemet har fibre at arbejde med.

Pillen er sprød og har en takket kant, som hjælper med at skrabe plak af tænderne når hunden knaser den sprøde pille. Det hjælper med mundhygiejnen.

Du kan bruge ALL DOGS uanset om du har en stor eller lille hund. Små hunde elsker også noget at tygge i, og foderets sprødhed gør at de kan tygge foderet uden problemer.

Foderet er velsmagende og overfladen har fået et tyndt lag kyllingefond, så hundens nysgerrighed og appetit bliver vækket med det samme. 

ALL DOGS er et ideelt fuldfoder og indeholder vigtige vitaminer og mineraler. Chelaterede sporstoffer sikrer optimal optagelighed. Ingredienserne har et naturligt indhold af Omega 3- og 6-fedtsyrer, som medvirker til en sund og blank pels.

Uanset om din hund er ung, aktiv eller gammel, kan du benytte ALL DOGS. Vores fodervejledninger er altid vejledende, og vi anbefaler at du justerer i forhold til hundens huld. Ingen kender din hund lige så godt som du gør. Tilpas mængden af foder til din hunds kaloriebehov. Behovet varierer afhængig af jeres aktiviteter.

Ingredienser:

Fuldkornshvede, forarbejdet animalsk protein (svin 20%, kylling
3%), hvedeklid, animalsk fedtstof (kylling), fiskemel, mineraler.

ALL DOGS fremstilles af kvalitetsingredienser baseret på de nyeste forskningsresultater inden for kæledyrsernæring og på internationale standarder for indholdet af næringsstoffer (FEDIAF, AAFCO og NRC), og bliver produceret i Danmark.

Vores foder indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer, kun gode, sunde råvarer.

ALL DOGS kibbles 400x400.jpg

Derfor er ALL DOGS gavnligt for din hund

Muskler: Protein, mineraler, natrium og jern.

Pels og hud: Fedt, vitamin A, vitamin B1, biotin, jern, Omega 3 og 6.

Nerver: Magnesium, vitamin B2 og niacin.

Tænder og knogler: Mineraler, kalcium, fosfor, magnesium, vitamin D3, vitamin B1.

Lever: Vitamin B12 og cholin chlorid.

Syn: Vitamin A og taurin

Hvor køber jeg ALL DOGS?

Du finder ALL DOGS hos vores forhandlere rundt om i Danmark og på nettet.

Du kan også købe det direkte i Aller Dyremad’s egen webshop hvor fri fragt er inkluderet i prisen.

ALL DOGS 10 og 20 kg kopier
ALL DOGS findes i 10 kg & 20 kg

Stregkode: 5710535680138 og 5710535680169.

Har du lyst til at forhandle vores produkter og blive en del af Aller Dyremad-familien, så kontakt os nu og kom igang med det samme.

Vi har leveret kvalitetsfoder til danske dyr siden 1921, og historien om Aller mølle starter allerede tilbage i vikingetiden.

Vi har samlet information til vores kunder, som er værd at vide omkring bl.a. foder, fodring og kød under afsnittet “Værd at vide”

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400