Premium foder

AKTIV Kat er et dansk produceret, premium fuldfoder til voksne katte i alle aldre, størrelser og racer. Det er er baseret på protein og fedt fra fjerkræ og fisk, samt et afbalanceret forhold imellem de enkelte kulhydrater og fiberkilder.
AKTIV Ikon - Dansk foder
DANSK FODER​
AKTIV Ikon - Fisk & Fjerkræ
FISK & FJERKRÆ
AKTIV Ikon - Blank Pels grå
BLANK PELS
AKTIV Ikon - Omega 3+6
OMEGA 3+6

AKTIV Kat er et ideelt fuldfoder, som indeholder animalske proteiner fra fjerkræ, kylling, fisk og æg, samt kyllingefedt og rapsolie. Derved sikres katten en optimal protein- og energiforsyning. Vi har desuden tilsat fuldkornshvede, fuldkornsmajs og ærter, så der er varierende kulhydrater og proteinkilder. Fibre fra roe virker især ved at stimulere tarmens bevægelse og dermed også fordøjelsen. Roe giver også fylde og kan have en mættende effekt. Chelaterede sporstoffer sikrer optimal optagelighed.

 

Den specielle kombination af vitaminer og mineraler kan være medvirkende til at forebygge udfældning af urinvejssten og stabilisere kattens mave-, tarm- og urinvejssystem.

 

Foderet er velsmagende og overfladen har fået et tyndt lag kyllingefond, så kattens nysgerrighed og appetit bliver vækket med det samme. Katten vil elske de sprøde hjerteformede piller, som gør tyggeoplevelsen spændende, og tyggeprocessen hjælper med mundhygiejnen.

 

Det afbalancerede indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer hjælper med at sikre en blank pels.

AKTIV Kat indeholder essentielle aminosyrer: Taurin, som hjælper med at forebygge øjensygdomme og at styrke kattens hjertemuskulatur og immunsystem, samt DL-methionin som virker urinforsurende.

 

Uanset om din kat er inde- eller udekat, ung eller gammel, jæger eller sofarytter, kan du benytte AKTIV KAT. Vores fodervejledninger er altid vejledende, og vi anbefaler at du justerer i forhold til kattens huld. Ingen kender din kat, lige så godt som du gør. Tilpas mængden af foder til din kats kaloriebehov.

 

Ingredienser:

Fuldkornshvede, forarbejdet animalsk protein (fjerkræ 34%, heraf kylling
24%), fuldkornsmajs, animalsk fedtstof (kylling), fiskemel, 
ægprodukter (tørrede helæg), ærter, roesnitter (tørrede fibre), mineraler, rapsolie.

Alt vores kattemad er baseret på de nyeste forskningsresultater inden for kæledyrsernæring og på internationale standarder for indholdet af næringsstoffer (FEDIAF, AAFCO og NRC).

Vores kattemad indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer, kun gode, sunde råvarer.

AKTIV kat kibbles 400x400.jpg

Derfor er AKTIV Kat gavnligt for din kat

Muskler: Protein, mineraler, natrium og jern.

Pels og hud: Fedt, vitamin A, vitamin B1, biotin, jern, Omega 3 og 6.

Nerver: Vitamin B2 og niacin.

Tænder og knogler: Mineraler, kalcium, fosfor, magnesium, vitamin D3, vitamin B1.

Lever: Vitamin B12 og cholin chlorid.

Syn: Vitamin A og taurin

Hvor køber jeg AKTIV Kat?

Du finder AKTIV Kat hos vores forhandlere rundt om i Danmark og på nettet.

Du kan også købe det direkte i Aller Dyremad’s egen webshop hvor fri fragt er inkluderet i prisen.

AKTIV kat pose
AKTIV Kat findes i 5 kg og 15 kg

Stregkode: 5710535700157 / 5710535700225

Har du lyst til at forhandle vores produkter og blive en del af Aller Dyremad-familien, så kontakt os nu og kom igang med det samme.

Vi har leveret kvalitetsfoder til danske dyr siden 1921, og historien om Aller mølle starter allerede tilbage i vikingetiden.

Vi har samlet information til vores kunder, som er værd at vide omkring bl.a. foder, fodring og kød under afsnittet “Værd at vide”

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400