Vi tilbyder fire mærker af hunde- og kattefoder; De tre Premium mærker ALL DOGS & CATS, ALL DOGS Grain-free og AKTIV hunde- og kattefuldfoder, samt standard-mærket TASTY Petfood. Hvert mærke tilbyder hver især noget forskelligt.

Når du køber foder til dit kæledyr, ønsker du den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Det kan vi sagtens forstå. Her kan du forsikre dig om, at vi kun tilsætter kød af fødevare kvalitet i vores produkter. Vi har også tilføjet information om, hvordan vi meget nøjagtigt følger de anbefalede deklarationer.

ALL

Premium foder

Du får valuta for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten. Produkterne smager godt og styrker dit kæledyrs lyst til mad. 

Når du vælger ALL DOGS & CATS til dit kæledyr, kan du være sikker på, at det får dækket alle sine ernæringsmæssige behov i ét foder.

Premium foder

Du får valuta for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten. Produkterne smager godt og styrker dit kæledyrs lyst til mad. 

Når du vælger ALL DOGS Grain-free til dit kæledyr, kan du være sikker på, at det får dækket alle sine ernæringsmæssige behov i ét foder.

Premium foder

AKTIV er er baseret på protein og fedt fra fjerkræ og fisk, samt et afbalanceret forhold imellem de enkelte kulhydrater og fiberkilder.  Til hunden sikres en optimal energiforsyning, så føden ikke optages og frigøres på én gang. Til katten kan den specielle kombination af vitaminer og mineraler hjælpe fordøjelsessystemet.

Standard foder

TASTY er hunde- og kattemad, der er omhyggeligt udviklet, og hvor prisen ligger på et niveau, som passer til budgettet hos alle dyreelskere, der ønsker at give deres kæledyr et sundt, lykkeligt og langt liv.

TASTY gør det muligt for dig at give dit kæledyr en sund kost til en lav pris.

Find forhandler

Vores produkter forhandles i hele Danmark, både fysisk og i nethandel, og vores forhandlere glæder sig til at betjene dig. Du finder forhandlerlisten under de respektive produkter og med link på listen “Find nærmeste forhandler” 

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400