Premium foder

AKTIV er er baseret på protein og fedt fra fjerkræ og fisk, samt et afbalanceret forhold imellem de enkelte kulhydrater og fiberkilder.

Til hunden sikres en optimal energiforsyning, så føden ikke optages og frigøres på én gang.
Til katten kan den specielle kombination af vitaminer og mineraler hjælpe fordøjelsessystemet.

Kun det bedste er godt nok til dit kæledyr.  Derfor kan du være sikker på, at hver ingrediens i AKTIV fuldfoder er omhyggeligt udvalgt på grundlag af dens ernæringsmæssige gavn for din kæledyr. Vores standarder er meget høje, og vores ernæringseksperter og kvalitetsmedarbejdere arbejder tæt sammen for at sikre, at vores produkt er det bedst mulige produkt.

Kvalitetssikring

Når du køber foder til dit kæledyr, kan vi godt forstå at du ønsker den bedste kvalitet for pengene, både hvad angår ernæring og smag. Vi bruger derfor kun gode ingredienser og kun kød af fødevare kvalitet i vores produkter.

Grundpillen i vores fødevaredeklaration:
Nøjagtig og videnskabeligt baseret information

Vi følger brancheorganisationens anbefalinger med hensyn til, hvordan vi skal sammensætte og deklarere vores kæledyrsfoder. Derudover er det meget vigtigt for os at give dig som kunde nøjagtig og videnskabeligt baseret information om det foder, som du giver til din hund eller kat. Vi baserer vores foder og valg af ingredienser på flere principper:

Aller Dyremad - Kvalitet 600x400